Waarom de Next Level app?


De Next Level app is een nieuwe applicatie, die professionals ondersteunt in het bijhouden van hun vakkennis. Hoe blijf je up-to-date op een snelle en efficiënte manier die ook nog leuk is?

Veel professionals zien op tegen het bijhouden van hun vakkennis omdat het veel tijd kost en er vaak wordt verwacht dat je dit naast het werk doet, dus in jouw kostbare privé uren. Met de Next Level app kun je die tijd verspreiden zodat het gevoelsmatig minder tijd kost.

Iedere week een korte leerprikkel, waardoor je het als minder intensief ervaart dan een cursus van een aantal uren achter elkaar. Daarbij profiteer je ook van een optimale leercurve door het effect van herhaling.

Mobiele aanvulling op leermethoden


Voor studenten en onderwijsinstellingen is de Next Level app een mobiele aanvulling op andere leermethoden. Studenten reageren enthousiast op de makkelijke en leuke manier van leren.

“Het is snel en gemakkelijk, je krijgt een vraag, geeft antwoord en ziet meteen je score. Het lijkt net een quiz, leuk en leerzaam!”

stickman_vink

De Next Level app is hét hulpmiddel voor het borgen en vergroten van kennis.

Vakbekwaam maken


De Next Level app stelt organisaties in staat medewerkers – maar ook bijvoorbeeld uitzendkrachten of zelfstandigen – vakbekwaam te maken en te houden.

Zij kunnen dit doen middels hun eigen smartphone of tablet, in hun eigen tijd of tijdens werktijd, zonder dat zij dit actief hoeven in te plannen. Door een paar minuten per keer te investeren, voelt het alsof het weinig tijd kost, maar het leereffect is groot.

Ook kan de app veranderingen en nieuwe werkwijzen helpen agenderen door hiervoor aandacht te vragen in de korte leerprikkels. Dit zorgt voor meer interne betrokkenheid en minder verletkosten.