Over ons


logo_tvo

TVOsolutions


TVOsolutions is DE online leerspecialist! Wij hebben jarenlange ervaring met de ontwikkeling, implementatie en organisatie van digitale scholing. Wij zetten ons in om elke fase van online leren perfect en professioneel in te richten.

TVOsolutions verzorgt zowel de software voor als de productie van digitale scholing. Ook vinden wij het belangrijk om cursisten te stimuleren hun kennis ook naderhand zo goed mogelijk op peil te houden.

TVOsolutions is een erkend accreditatiecentrum voor verpleegkundigen en verzorgenden. Meer info op: www.tvosolutions.nl

TVOsolutions faciliteert online leren voor jouw organisatie


Maak gebruik van onze jarenlange ervaring met de ontwikkeling, implementatie en organisatie van digitale scholing.

Er zijn tegenwoordig nog maar weinig organisaties die niet de voordelen inzien van online scholing. Maar hoe zorg je dat online leren toegankelijk, aantrekkelijk en toekomstbestendig is georganiseerd? TVOsolutions helpt daar graag bij. Van het plannen van scholing, via de software om e-learning aan te bieden tot de afgifte van het certificaat en de daarbij horende accreditatiepunten. Wij zetten ons in om elke fase van online leren perfect en professioneel in te richten.

945741904

Digitale leeromgeving, accreditatiecentrum, productiehuis


TVOsolutions verzorgt zowel de software voor als de productie van digitale scholing. De Edubus is onze elektronische leeromgeving waarin wij e-learning en andere hulpmiddelen voor online leren vanuit één centraal platform kunnen aanbieden. Het leerplatform kan worden gecombineerd met Plansoft, onze planningssoftware waarmee je online en offline scholingsactiviteiten kunt organiseren en beheren.

Met Studio Zevenaar beschikt TVOsolutions over een eigen productiehuis voor e-learning in de breedste zin van het woord. Een team dat bestaat uit onder meer tekstschrijvers, videomakers, graphic designers en onderwijskundigen zorgt dat jouw vakinhoudelijke kennis wordt omgezet in aantrekkelijke en professionele online scholing. Studio Zevenaar produceert niet alleen online cursussen, maar ook andere vormen van online leren als webinars, instructievideo’s, leerapplicaties en beeldtafelleren.