Hoe werkt het?


De Next Level App functioneert op het iOS-, Android-platform en is geschikt voor zowel smartphone als tablet. Na het downloaden van de app, krijgt iedere gebruiker direct een persoonlijk account met unieke inloggegevens. Er kan dus meteen worden begonnen met leren.

Afhankelijk van het leerdoel, krijgt iedere gebruiker op een vast aantal momenten (bijvoorbeeld drie keer per week) een vraag of casus voorgelegd. Dit verschijnt in de vorm van een pushbericht op zijn of haar mobiele apparaat. Hoe vaak vragen worden aangeboden, kan vooraf worden ingesteld door de opleider c.q. afzender.

De kracht van herhaling


De gebruiker beantwoordt de vraag en krijgt direct feedback of de vraag goed is beantwoord. Is het antwoord fout, dan komt de vraag op een later moment weer terug. Net zo lang tot het goede antwoord is gegeven. Bij elke vraag kan extra uitleg of achtergrondinformatie worden toegevoegd, bijvoorbeeld in de vorm van een document of filmpje.

Wij gaan uit van de kracht van herhaling: door het herhalen van de vragen en leerstof wordt het leerrendement aanzienlijk vergroot (bron: Ebbinghaus).

Flexibel in vorm en inhoud


De Next Level app is flexibel en praktisch. Gebruikers leren mobiel en dat kan dus overal: thuis, onderweg, op de werkplek, enzovoort. De applicatie maakt het mogelijk om op ieder moment kennis te toetsen. De vormgeving is eenvoudig en intuïtief. Iedere gebruiker kan met de app uit de voeten.

Maar ook wat betreft de inhoud is de Next Level app zeer flexibel. Organisaties kunnen zelf alle content plaatsen, in verschillende vormen: meerkeuzevragen, gesloten vragen, stellingen, casussen of (beroeps)dillema’s. De app is geschikt voor verschillende doelgroepen: medewerkers, klanten, studenten en dus ook voor jouw doelgroep!

De content is bovendien voor iedere gebruiker op maat te maken. Het versturen van e-mails, het aantal te behalen punten, de beschikbare tijd voor het beantwoorden van de vraag, maar bovenal de content zelf: alles kan specifiek voor jouw organisatie worden ingericht.

Eenvoudig zelf beheren


De Next Level app heeft een gebruiksvriendelijk beheersysteem, waarin je zelf de regie kunt nemen. Als beheerder kun je eenvoudig zelf onderwerpen en vragen in de app plaatsen. Je kunt ook de gebruikers volgen en de databank van mensen en onderwerpen beheren. Het systeem is zeer toegankelijk, wij leren je dit in één ochtend.