Besparing tijd en geld


De Next Level app is een effectieve, efficiënte en leuke manier van leren. Professionals houden hun vakkennis op peil, maar kunnen ook via de vragen snel nieuwe protocollen leren. Door de continuïteit van de leerprikkels, kun je als organisatie aantonen dat je altijd up-to-date bent en de hoogste kwaliteit biedt.

Overzicht kwaliteiten


Het systeem biedt een duidelijk en snel overzicht van de professionele kwaliteiten van alle medewerkers. Je zit in één oogopslag wie welke kennis beheerst en waar eventueel nog extra op getraind moet worden.

Deze informatie kan direct gebruikt worden in evaluatiegesprekken en ontwikkelplannen van medewerkers. Voor managers of een HR afdeling is het zo gemakkelijker om de medewerker te ondersteunen in de professionele ontwikkeling. De voortgang kan simpel gemonitord worden, alle gegevens worden automatisch in het systeem vastgelegd, waarmee logischerwijs tijd wordt bespaard.

Mobiele app


Om alle informatie snel, overal en altijd beschikbaar te maken, was de keuze voor een mobiele app al snel gemaakt. Juist hierdoor wordt de continue leercurve gegarandeerd. In de trein, bus of wachtkamer bij de tandarts, alle ‘verloren’ uurtjes worden omgebogen tot studietijd!

Accreditatie


Het bijhouden van vakkennis levert voor veel professionals ook accreditatiepunten op. De Next Level app zorgt ervoor dat na het correct beantwoorden van een bepaald aantal vragen, punten automatisch worden toegekend. Hiermee wordt het gehele administratieve proces rondom accreditatie automatisch uitgevoerd.

Ook kan worden ingesteld dat medewerkers na het voltooien van een bepaald onderdeel een (digitaal) certificaat ontvangen. Hiermee kunnen medewerkers eenvoudig hun bekwaamheden aantonen.

Altijd klaar voor een audit


Voordat een audit gaat plaatsvinden, moeten er vaak voorbereidingen worden getroffen. Met de Next Level app hoeft er niets te worden voorbereid. Er is real-time inzicht in de huidige situatie wat betreft de ontwikkeling van medewerkers en is het ook mogelijk om een trendanalyse te tonen zodat eventueel bij een management review kan worden bijgestuurd.